Delen: wat en hoe?

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 15:32

Gratis betekend nog niet dat je er mee kunt doen wat jij wilt en het nu van jou is!
Alles blijft altijd eigendom van de originele ontwerpster en overal zit ALTIJD copyright (auteursrecht) op!
Dat betekend dat je het niet aan een ander geeft maar die ander helpt naar een Facebook, Ravelry of website.    

Want net als bij een kooppatroon wil, de ontwerper graag credits voor het werk.

De berichten en foto's die je vind op mijn Facebook en Ravelry mag je delen, graag zelfs, want delen is lief.

Deel je een foto van je eigen haakwerk geef altijd de ontwerpster je respect en credit voor haar tijd en moeite, vermeld de naam van het ontwerp EN de ontwerpster, geweldig als je er een link bij mag/kunt plaatsten of verteld waar men de “how to” kan vinden.

Ik deel graag, maar.. waar ik als ontwerpster moeite mee heb is dat mijn ontwerpen gedeeld worden zonder mijn naam te noemen en zelfs ook wel eens onder de naam van een ander, DAT IS ECHT NIET COOL!

PIN ALLEEN mijn FOTO'S  NIET mijn DIAGRAMMEN

En..

Wil je me wat vertellen of vragen dan kan altijd, maar ik hoop wel op je begrip dat ik meerdere volgers/bezoekers heb, niet continue online ben en een leven heb.

Als je vragen hebt, vraag het bij het ontwerp, dan hebben anderen daar ook wat aan of noem dan de naam van het ontwerp en formuleer ajb  je vraag zo duidelijk mogelijk want ik zit met mijn hoofd bij mijn huidige project en niet bij een ontwerp van drie jaar terug.

Je kunt me volgen op Facebook en Ravelry, mijn website kun je bij je favorieten zetten.
Mijn Facebook, mijn website en mijn ontwerpen beoordelen door me sterretjes te geven, Wanneer je mij een duimpje of hartje geeft zien de mensen die jou volgen het. Dat is leuke promotie voor mij en dan krijg ik misschien wat volgers bij.

Voor het delen van mijn creaties vraag ik niets maar ik waardeer een duimpje, hartje, sterretjes en reactie enorm.

Tegenwoordig is alles zo onpersoonlijk en daardoor vergeten we onze omgangsnormen op het internet vrij makkelijk,
maar bedenk eens hoe demotiverend weinig tot geen reacties voor jou zouden zijn.
Dus is mijn moeite niet verloren laat eens wat van je zien of horen.

Zilla van der Spoel, Made in Assen©