Sponsering!

Gepubliceerd op 16 april 2020 om 12:54

Mijn eerste werkelijke sponsoring is een feit.

Omdat de toezegging van Langyarns niet een werkelijke sponsoring als resultaat had, vond ik het nu extra spannend. Maar dit keer verliep het compleet vlekkeloos en erg snel, ik moet zeggen: ”bij Hobbii werken echt top mensen!”. Laudy was bijna net zo enthousiast als ik, een grote maat!?  geen probleem! Van haar kreeg deze fijne en lieve reactie: “We vinden het belangrijk dat je dát kan maken wat je graag zou willen, zonder daar nou meteen compromissen in te moeten maken. Het is jouw project, en als je niet genoeg zou hebben voor je eigen maat, dan druist dat in tegen alles wat we willen: dat jij iets maakt waar jij heel blij van wordt! Of je nu meer nodig hebt, omdat je een maat meer hebt, of simpelweg omdat je bang bent een foutje te maken en je graag een bol had gehad om even te oefenen, dat is deel van het proces, en je bent dus helemaal vrij om dat te vragen. Geen zorgen ❤”

 

Toch hield ik het bij twee cakes want ik durfde echt niet gelijk om 3 cakes te vragen. Nadat ik mijn keuze liet weten, kreeg ik een bestelbewijs in de mail en werd ik net als een betalende klant bij elke stap op de netjes hoogte gehouden zodat ik niet in de zenuwen hoefde te zitten, hoefde niet, maar toch.. Zolang je het niet thuis hebt is het spannend of het ook werkelijk komt, je hebt er tenslotte niet voor betaald.

 

Maar gisteren kreeg ik mijn pakketje van Hobbii toch echt thuis, met daar in de twee Twister cakes, die ik zelf heb mogen uitzoeken. Ik vind het vertrouwen dat ik er wat moois van maak heel bijzonder, het is voor mij zo’n mijlpaal, zo speciaal daarom heb ik oa een unbagging filmpje gemaakt en gepost. (kan ik gelijk oefenen met filmen want misschien ..ooit..)

 

De Twister cake is echt heel mooi, de kleuren zijn prachtig en hebben precies de juiste diepte, niet te fel en zeker niet dof, gewoon precies goed. Het garen is ietsjes dunner dan ik verwachte  maar het is zoooo zacht dat je er gewoon mee wilt knuffelen. Nu heeft het garen mij verteld wat het graag zou willen worden, dus dat word een paar proefjes haken en uitrekenen hoe ver ik er mee kom. Spannend.. word het idee nummer 1,2 of 3!?

 

Zilla van der Spoel, Made in Assen©

 

Sweet Olive #26

Maak jouw eigen website met JouwWeb